UPDATE Eleva din Timişoara dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită: „Era abandonată pe o bancă“. Ce le-a declarat fata poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sara Rebeca Cocora a fost găsită FOTO Facebook
Sara Rebeca Cocora a fost găsită FOTO Facebook

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită. Anunţul a fost făcut de fratele fetei.

UPDATE: Roxana Cocora, sora fetei dispărute, a declarat pentru "Adevărul" că motivele pentru care Rebeca a plecat de acasă sunt încă neclare, fata spunând familiei că în seara dinaintea dispariţiei "i-a venit să plece de acasă". Fata le-a mai spus părinţilor că a fost în Bucureşti, asupra sa fiind găsit şi biletul de tren, cumpărat cu bani luaţi din portofelul surorii sale. Roxana Cocora a spus că nu îşi dă seama dacă i-au dispărut sau nu bani, dar a declarat că nici familia nu crede în varianta potrivit căreia fata a plecat de acasă de una singură. Roxana Cocora a declarat că în momentul în care a fost găsită, sora sa era schimbată de hainele cu care a plecat de acasă şi era curată, spunând că telefonul l-a spart şi l-a aruncat. "Nu arăta ca şi cum ar fi stat şapte zile pe străzi. Şi-a cerut iertare, spunând că nu a ştiut că e atât de greu să fii singură", a mai declarat sora fetei care a dispărut în urmă cu o săptămână şi a fost găsită în noaptea de marţi spre miercuri.

UPDATE: Surse din Poliţie au declarat pentru „Adevărul” că Sara Rebeca Cocora a fost văzută pe strada Făgetului din Lugoj, în noaptea de marţi spre miercuri, de nişte oameni care au sunat la 112. Potrivit aceloraşi surse, fata era într-o stare de sănătate bună, dar era înfometată. Sursele „Adevărul” au mai spus că în momentul în care a fost găsită, adolescenta încerca să se ferească pentru a nu fi recunoscută. „Ştia că e căutată. Cred că era supărată pe părinţi”, a declarat o sursă din Poliţie.

Potrivit aceleiaşi surse, fata nu a fost foarte coerentă, declarând că a plecat de acasă cu trenul, la Bucureşti, pentru a vizita oraşul, iar când i s-au terminat banii s-a întors la Lugoj pentru a fi mai aproape de casă. „Dacă a fost până în Bucureşti, nu cred în totalitate varianta potrivit căreia a plecat singură de acasă. Nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au mai declarat sursele „Adevărul”. 
______________________________________________________________________________________

Ştirea iniţială

Flavius Cocora, fratele fetei dispărute, a anunţat că sora sa a fost găsită abandonată pe o bancă, în oraşul Lugoj. Flavius Cocora nu a putut oferi momentan mai multe declaraţii, susţinând că fata este teafără şi a fost luată acasă de părinţii ei. "Sora mea Rebeca Sara Cocora a fost găsită azi noapte, în Lugoj, abandonată pe o bancă! Dumnezeu este în control!", a anunţat fratele fetei. Surse din cadrul Poliţiei Lugoj au declarat că Rebeca Sara Cocora a fost găsită pe strada Făgetului din Lugoj, iar după ce a fost legitimată s-a constatat că e vorba de fata dată dispărută acum o săptămână.

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani din Timişoara, a fost căutată cu disperare de către familie şi Poliţie după ce a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Fata, elevă a unei şcoli din Timişoara a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin. Miercuri 11.04.2018, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală, fiind prima zi de cursuri după vacanţă.

Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală. Ce s-a mai ştiut a fost că fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. Ce se mai ştie este că fata a luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul şi că în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală. Din acel moment, de fată nu s-a mai ştiut nimic, telefonul ei fiind închis. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite