Dominic Fritz, ţinut în şah. Tribunaul Timiş a amânat sentinţa în cazul său

Dominic Fritz, ţinut în şah. Tribunaul Timiş a amânat sentinţa în cazul său

Dominic Fritz aşteaptă să fie validat de Tribunalul Timiş FOTO dominicprimar.ro

Tribunalul Timiş a amânat sentinţa privind validarea alegerii lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei. Pronunţarea deciziei a fost amânată pentru miercuri, 28 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programată pentru marţi, 27 octombrie, instalarea lui Dominic Fritz în funcţia de primar al Timişoarei a fost amânată după ce trei persoane au contestat la Tribunalul Timiş hotărârea prin care Judecătoria Timişoara a validat alegerile.

În urma procesului judecat, marţi, la Tribunalul Timiş ar fi trebuit să se ştie dacă Dominic Fritz este validat în funcţie, dar judecătorii au amânat pronunţarea unei sentinţe pentru miercuri, 28 octombrie 2020. 

Dacă hotărârea prin care alegerea lui Dominic Fritz a fost validată de Judecătoria Timişoara rămâne definitivă, noul primar poate fi instalat în funcţie. Până la o sentinţă a Tribunalului Timiş, Fritz nu poate prelua, însă, funcţia. 

Cele trei contestaţii au fost depuse de trei persoane: Călin Narcis Petrescu - fost angajat la Radio Timişoara, Monica Hărmănescu - cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timisoara şi Adrian Popescu - şi el candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Timişoara, din partea ALDE, la alegerile din 27 septembrie.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările