DNA a descins din nou la Primăria Timişoara. Sunt verificate mai multe autorizaţii de construire

DNA a descins din nou la Primăria Timişoara. Sunt verificate mai multe autorizaţii de construire

Procurorii DNA ridică documente din Primăria Timişoara FOTO Arhivă

Procurorii DNA Timişoara au descins luni la Primăria Timişoara pentru a ridica mai multe documente. Potrivit primarului Nicolae Robu, e vorba de „circa 10 autorizaţii de construire şi certificatele de urbanism conexe”.

Procurorii DNA Timişoara fac noi verificări la Primăria Timişoara. De această dată, potrivit pressalert.ro, procurorii verifică modul de eliberare a mai multor autorizaţii de construire şi certificate de urbanism. Primarul Nicolae Robu a declarat că e vorba de „circa 10 autorizaţii de construcţie şi certificatele de urbanism conexe”.

Descinderile de luni de la Primăria Timişoara nu sunt primele de acest gen. Procurorii au făcut o anchetă şi pe tema contractelor de întreţinere a spaţiilor verzi, dar dosarul a fost clasat. O altă anchetă, pentru care primarul Nicolae Robu a şi fost citat la DNA, vizează reabilitarea termică a blocurilor din bani europeni. Un alt dosar pentru care s-au ridicat documente din Primăria Timişoara vizează vânzarea a aproape 1.000 de locuinţe în baza legii 112. Ancheta, deschisă în 2014, este realizată de structura centrală a DNA.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: