Dezastrul de la CFR. Două trenuri deraiate şi unul blocat în câmp, în patru zile. Păţania românilor care s-au încumetat să urce în accelerat de Crăciun

Dezastrul de la CFR. Două trenuri deraiate şi unul blocat în câmp, în patru zile. Păţania românilor care s-au încumetat să urce în accelerat de Crăciun

După trenul deraiat în judeţul Hunedoara, un nou incident a avut loc în Mehedinţi FOTO Arhivă

Peste 100 de pasageri ai trenului Interregio Timişoara – Bucureşti au stat mai bine de trei ore în câmp, în a doua zi de Crăciun, după ce locomotiva care tracta trenul s-a defectat. Incidentul vine la scurt timp după ce un tren de marfă a deraiat în Caraş – Severin, iar un tren de călători a deraiat în judeţul Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia feroviară pe Magistrala 900, între staţiile Strehaia şi Ciochiuţa, judeţul Mehedinţi, a fost blocată miercuri dimineaţa din cauza unei defecţiuni tehnice produse la pantograful locomotivei trenului IR 1696, Timişoara – Bucureşti, care a plecat din Timişoara marţi seara la ora 22.40 şi ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti miercuri dimineaţa la ora 8.20. La ora la care trenul ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti abia a plecat din locul în care a fost oprit din cauza defecţiunilor.

Incidentul de miercuri, 16 decembrie, vine la doar două zile de la momentul în care călătorii trenului Timişoara – Iaşi au rămas blocaţi în frig în judeţul Arad.

În urmă cu trei zile un grav incident feroviar a avut loc duminică, 23 decembrie, în judeţul Hunedoara, acolo unde un tren cu aproximativ 140 de călători a deraiat de pe sine. Tot pe raza regionalei CFR Timişoara a deraiat în urmă cu patru zile un tren de marfă. Incidentul feroviar a avut loc în judeţul Caraş – Severin, între Berzovia şi Oraviţa. Şeful Regionalei CFR Timişoara nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: