Detalii din trecutul violent al ucigaşului poliţistului din Timiş: „În 1990, beat mort, a furat un tractor şi a omorât un om“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criminal politist

Ionel Marcel Lepa ar mai fi autorul unui alt omor. Un apropiat al criminalului a povestit pentru „Adevarul“ că, pe vremea când era elev la Liceul Agricol din Lugoj, ar fi lovit cu tractorul un om.

“Lepa, în 1990 cred, când era la Liceul Agricol din Lugoj, a furat tractorul noaptea, împreună cu doi colegi, şi, beţi morţi, au plecat la nu ştiu ce hram dintr-un sat apropiat şi au lovit un om care a murit. S-a stabilit că Lepa conducea tractorul!”, spune bărbatul din Lugoj, care susţine că-l cunoaşte pe autorul crimei de la Timiş din copilărie.

Apropiatul criminalului a mai povestit că Ionel Marcel Lepa era cunoscut, în trecut, ca fiind extrem de violent şi povesteşte că provoca mereu scandaluri. Omul crede că Lepa are şi probleme psihice, care s-au agravat în anii de puşcărie pe care i-a făcut până în prezent.

Ionel Marcel Lepa şi-a petrecut o mare parte din viaţă în închisoare. Potrivit datelor intrate în posesia „Adevărul”, Lepa a fost eliberat din închisoare condiţionat, în 2005, cu un rest de pedeapsă de 1.486 de zile. Era dat în urmărire pentru executarea unei pedepse de patru ani şi opt luni pentru tentativă de tâlhărie. Lepa, recidivist eliberat condiţionat în 2005 după ce fusese condamnat la 16 ani pentru zeci de furturi, l-a atacat, în 2014, cu un briceag pe un fermier de la care voia să fure motorină.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite