UPDATE Alertă la 112. Un bărbat a anunţat că ar fi găsit opt morţi într-o remorcă frigorifică. Autorităţile nu au găsit nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

În remorca frigorifică a unui TIR ar fi fost descoperite, luni seara, mai multe persoane decedate. Potrivit datelor preliminare, camionul se află nu departe de Timişoara.

UPDATE: Echipaje de Poliţie şi Ambulanţă au mers pe autostrada Timişoara - Arad pentru identificarea camionului şi au străbătut zeci de kilometri în ambele direcţii, potrivit reprezentanţilor autorităţilor.

După mai bine de o oră de căutări, echipajele de la ambulanţă s-au retras, camionul nefiind găsit. 

Apelul la numărul de urgenţă 112, care anunţa că pe autostradă se află un camion cu 7-8 cadavre, a fost localizat în zona localităţii Seceani, de lângă Orţişoara, judeţul Timiş.

Ulterior, apelantul nu a mai răspuns autorităţilor, când acestea au încercat să ia legătura cu el.

Poliţiştii încearcă acum să-l găsească şi să îl tragă la răspundere.

UPDATE: Potrivit Poliţiei, cel care a sunat la 112 nu a fost încă identificat. 

UPDATE: În urma primelor cercetări realizate de Poliţie în teren, evenimentul nu se confirmă, fiind foarte posibil să fie vorba despre o farsă. 

Autorităţile din Timiş au fost alertate prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul care leagă Timişoara de Arad, ar fi fost descoperite opt persoane decedate într-o camionetă frigorifică, arată tion.ro.

Poliţia nu a confirmat încă evenimentul, dar potrivit sursei citate mai multe echipaje de Poliţie au pornit în căutarea camionului. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite