Descinderi la o primărie comunală după trucarea unei licitaţii prin încălcarea grosolană a legii

Descinderi la o primărie comunală după trucarea unei licitaţii prin încălcarea grosolană a legii

Poliţiştii au descins luni dimineaţa la o primărie din judeţul Timiş, într-o anchetă care vizeată trucarea unei licitaţii prin încălcarea grosolană a legii. Surse apropiate anchetei au declarat că primăria nu a încercat să dea nici cea mai mica formă de legalitate procedurii de selecţie a ofertelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Lugoj au decins luni dimineaţa la Primăria Comunei Bara, într-o anchetă care vizează trucarea licitaţiei pentru reabilitarea căminului cultural din satul Rădmăneşti. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cu ocazia atribuirii lucrării, legea a fost încălcată grosolan, la licitaţie participând două firme partenere, înţelese între ele.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie-februarie 2015, reprezentanţii unităţii administrativ teritoriale ar fi organizat o procedură de achiziţie publică pentru efectuarea unei lucrări, la care ar fi participat doi agenţi economici care prezintă părţi afiliate, nepromovând concurenţa reală între operatorii economici. Astfel, ar fi fost denaturat preţul de adjudecare stabilit pentru realizarea lucrării, in defavoarea beneficiarului”, arată Poliţia Timiş într-un comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările