Deputatul Ben Oni Ardelean, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. S-a infectat cu SARS-CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Oni Ardelean
Ben Oni Ardelean

Deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean, care se afla în campanie electorală pentru un nou mandat, s-a infectat cu coronavirusul SARS-Cov-2.

Ben Oni Ardelean a fost internat duminică seara la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara. 

Parlamentarul a confirmat acest lucru printr-o postare pe pagina sa pe Facebook. 

“De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecţie cu Coronavirus. 

În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine - cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles din afara spitalului.

Mulţumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierelor şi personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24. 

Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum  

Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu! Împreună vom trece şi peste această încercare!”, a transmis Ben Oni Ardelean.

 

Vă mai recomandăm:

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a fost infectat cu SARS-2: Am tuşit tot mai rău
 

Spitalul COVID din Timişoara a cumpărat 85 de aparate de oxigen pentru a reduce riscul de a ajunge la terapie intensivă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite