Demis Roussos concerteaza la Timisoara, pe 1 aprilie, la Sala Olimpia VIDEO

Primul concert din turneul naţional al lui Demis Roussos va avea loc la Sala Olimpia din Timişoara, pe data de 1 aprilie. Bănăţenii vor avea ocazia să asculte live piese precum „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye” sau „My friend the wind”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima oara în cariera sa de peste 44 de ani, Demis Roussos a acceptat provocarea de a bate România în lung şi în lat în cadrul unui turneu naţional. Primul concert din turneul naţional al lui Demis va avea loc la Sala Olimpia din Timişoara, pe data de 1 aprilie.

Pentru spectacolul din capitala Banatului, artistul pregăteşte un show cu totul nou, presărat cu multe surprize, din care nu vor lipsi melodiile care i-au adus faima în lumea întreagă: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye” sau „My friend the wind”. Spectacolul din Timişoara deschide primul turneu naţional din România, turneu ce va dura o săptămână şi mai cuprinde Iaşi, Sibiu şi Brasov.

Pentru toţi cei ce doresc să petrească o seara magică alături de Demis Roussos, biletele se gasesc în următoarele locaţii din Timişoara: Librăria Adevărul (strada Mercy nr.3), magazinul Diverta din mall şi magazinul Flanco. Acestea se pot achiziţiona şi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si myticket.ro.Preţurile biletelor pentru spectacolul din Sala Olimpia sunt urmatoarele: categoria VIP - 500 lei, categoria 1  - 300 lei, categoria 2 - 250 lei, categoria 3 – 200, categoria 4 - 150 lei, categoria 5 - 100 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările