Dan Negru, despre Concertul pentru Timişoara: „Milogeala muzicii româneşti a început în anii '90 când veteranii de atunci concertau gratuit“

Dan Negru, despre Concertul pentru Timişoara: „Milogeala muzicii româneşti a început în anii '90 când veteranii de atunci concertau gratuit“

Concert pentru Timişoara în Piaţa Libertăţii

Dan Negru susţine că publicul din România nu este învăţat să plătească bilet pentru un concert, pentru că a fost obişnuit cu concerte gratuite oferite de primării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta de televiziune Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu acid despre lipsa de implicare a publicului din Timişoara la un concert caritabil.
 
 „Am văzut un concert cu bilete la intrare într-o piaţă din Timişoara - cu nume cunoscute pe afiş - care a adunat doar câteva sute de plătitori. Showbiz-ul românesc cu bilete la intrare nu există! Muzica românească e un milog care aşteaptă mila festivalurilor berii sau mila primăriilor. De Crăciun, Bijelo Dugme (o trupa legendă din ex Jugoslavia) concertează la Belgrad cu 130 euro cel mai ieftin bilet de intrare. La noi, la Sala Palatului, cel mai ieftin bilet e de 10 euro. Serbia e o ţara non-UE cu 7 milioane de locuitori, noi suntem ţara UE cu 20 milioane. Milogeala muzicii româneşti a început în anii ‘90 când veteranii de atunci concertau gratuit în pieţele oraşelor învaţănd publicul cu concerte gratuite. Nepoţii lor stau azi tot cu mâna întinsă, aşteaptănd mila aceloraşi primării şi a ălora care vând bere şi mititei”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.
 
Concertul pentru Timişoara a adunat în Piaţa Libertăţii în jur de 700 de plători de bilete. 
citeste totul despre: