Cursa TAROM Bucureşti - Madrid, aterizare de urgenţă la Timişoara. Unei pasagere i s-a făcut rău, medicii au diagnosticat-o cu COVID-19

Cursa TAROM Bucureşti - Madrid, aterizare de urgenţă la Timişoara. Unei pasagere i s-a făcut rău, medicii au diagnosticat-o cu COVID-19

Aeronava TAROM care efectua zborul spre Madrid Foto Bailey via aviationimagenetwork.com

O cursă aeriană a companiei Tarom ce efectua un zbor pe ruta Bucureşti-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat de urgenţă la Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aeronava companiei Tarom care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Madrid a aterizat, joi dimineaţa, la ora 9.49, pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

Comandantul aeronavei a decis să facă o oprire pe aeroportul timişorean din cauza unei urgenţe medicale.

Avionul părăsise deja spaţiul aerian al României, zbura deasupra Serbiei, pilotul a cerut aprobare să se întoarcă pe Aeroportul Internaţional din Timişoara.

Unui pasagere i s-a făcut rău. După debrcare, aceasta a fost preluată de un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul Municipal din Timişoara. 

Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 după testul rapid efectuat de echipajul de pe ambulanţă. Urmează să i se facă şi un test PCR Real Time. Se pare că femeia a suferit şi un infarct în timpul zborului.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani, care însă locuieşte de mulţi ani în Spania. Aceasta a revenit în ţară pentru a participat la o înmormântare, în Braşov.
 


Traseul făcut de aeronava Tarom RO415 conform Flightradar24.com

Toţi ceilalţi pasageri au fost coborâţi din avion, pentru a se putea efectua decontaminarea. Aeronava urmează să decoleze de la Timişoara spre Madrid, în jurul orei 12.40, au anunţat cei de la Aeroportul Timişoara.

Aeroportul Timişoara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările