Cursă de avion spre Germania pentru oamenii de afaceri timişoreni

Cursă de avion spre Germania pentru oamenii de afaceri timişoreni

Lufthansa suplimentează numărul zborurilor de la Timişoara

Compania aeriană Lufthansa introduce de la sfârşitul acestei luni încă o cursă Timişoara-München. Avionul pleacă la 6.30 din Timişoara, ajunge în Germania la 7.00, ora locală şi pleacă înapoi spre capitala Banatului seara la 21.05, aterizând la Timişoara la 23.30. Costul unei curse dus-întors este 99 de euro, având toate taxele incluse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Operatorul de zbor german introduce de la sfârşitul acestei luni o nouă cursă destinată oamenilor de afaceri, dar şi timişorenilor care vor să meargă în München dimineaţa şi să întoarcă seara. Noua cursă se alătură celorlate care pleacă spre München la 13.55 şi la 17.55. „Odată cu extinderea ofetei din Timişoara, capacitatea de zbor a crescut cu aproximativ 1.000 de locuri pe săptămână pe această rută”, a spus directorul general de Vânzări pentru Lufthansa România şi Moldova, Stefan Versemann.

Reprezentanţii companiei aeriene au spus că în 2009, în plină criză, numărul românilor care au circulat cu Lufthansa a atins cifra record de 600.000 de persoane care au zburat spre Germania şi Italia. Nemţii au anunţat o creştere a cotei de piaţă din România cu 18 %.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările