Cum s-au spulberat planurile studentului omorât de poarta de la intrare în Timişoara: „De trei ori mi-a spus că nu îşi termină lucrarea de licenţă”

Cum s-au spulberat planurile studentului omorât de poarta de la intrare în Timişoara: „De trei ori mi-a spus că nu îşi termină lucrarea de licenţă”

Vlad Baici (24 de ani) a murit după ce poarta de intrare în Timişoara a fost doborâtă de furtună şi a căzut peste maşina în care se afla tânărul FOTO Facebook

Vlad, studentul la Stomatologie care a murit după ce poarta de intrare în Timişoara, doborâtă de furtună a căzut peste maşina sa, îşi pregătea lucrarea de licenţă. Profesorul coordonator al studentului a declarat că, deşi, era încă în vacanţa dintre anul V şi anul VI, Vlad era preocupat de lucrarea de licenţă, fiind îngrijorat că nu are timp să o termine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Baici, tânărul de 24 de ani omorât de poarta de la intrare în Timişoara doborâtă de furtună, se pregătea de începutul ultimului an de Stomatologie, la Universitatea Victor Babeş din Timişoara, fiind foarte preocupat de lucrarea de licenţă. Potrivit profesorului universitar Laura Rusu, coordonator al disciplinei de patologie orală şi îndrumătorul tânărului pentru lucrarea de licenţă, a declarat că în săptămâna de dinanintea tragediei în care şi-a pierdut viaţa, tânărul a căutat-o de trei ori pentru a discuta despre licenţă. Pasionat de medicină dentară, dar şi de calculatoare, Vlad dorea să facă o lucrare deosebită care să îmbine cele două domenii.

„Voia să găsească o cale de mijloc între chesiile de noi tehnologii şi medicină dentară. Era perfectionist. De trei ori mi-a spus că nu îşi termină lucrarea de licenţă şi vrea să se apuce de ea, să scrie. Mi-a spus că vine să îmi arate ce a găsit şi ce a mai făcut pentru lucrarea de licenţă. A fost foarte serios şi respectuos. Voia să facă totul foarte bine, să fie în contact cu noutăţile. Era un student pe care orice profesor şi-l doreşte”, a declarat profesorul Laura Rusu. „Noi l-am avut la stagii. Îl ştiu de un băiat foarte silitor”, a declarat şi Ramona Popovici, cadru didactic la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină Victor Babeş din Timişoara. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: