Cum se favorizează între ei medicii din Spitalul Municipal Lugoj pentru un test Covid gratuit. Dezvăluirile noului primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalul Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului, care l-a învins pe Francisc Boldea (PSD), care deţinea funcţia de primar din anul 2008, a dezvăluit cum se testează unii gratuit pentru virusul SARRS Cov-2.

Claudiu Buciu s-a prezentat la Centrul de testare al Spitalului Municipal Lugoj, pentru un test pentru noul coronavirus. A completat documentele necesare, a plătit contravaloarea testului şi doar apoi am făcut testul. Rezultatul a fost negativ. La fel, mai mulţi angajaţi din Primăria Lugoj şi-au făcut testul, tot pe banii lor. 

Claudiu Buciu a dezvăluit, însă, că în timp ce şi alţi lugojeni îşi plătesc testele, anumite cadre medicale din Spitalul Municipal nu o fac, “păcălind” sistemul.  

“Mai exact, dacă te ajută câţiva colegi din spital, te internezi dimineaţa la ora 8.50, pentru că, chipurile, suferi de Hipertensiune esenţială primară (în timp ce tensiunea măsurată era de 130 cu 90), şi, pentru că nu poţi fi internat fără un test COVID, care - în acest caz se face gratuit... - faci testul în 15 minute, te intorci la colegul medic care era hotărât să te interneze, însă refuzi internarea pe proprie răspundere, chiar la ora 9.30. Dar te-ai ales cu un test gratuit. Totul pentru că mâine (31 octombrie 2020) trebuie să pleci în Austria şi nu mai ai timp să vezi de ce ai fost aşa de bolnav încât era gata gata să te internezi.  

Aşa se favorizează între ele unele cadre medicale din spital”,  a scris Claudiu Buciu, pe pagina sa de Facebook. 
 

Imagine indisponibilă

Chitanţa primită de Buciu pentru testul SARS-Cov-2

Primarul susţine că are încredere în majoritatea medicilor şi a personalului medical, de aceea îi roagă să nu mai favorizeze pe nimeni şi să nu mai închidă ochii la astfel de ilegalităţi.  

“Ar fi timpul să-i favorizeze cineva şi pe lugojeni! Ajunge cât unii au fost trataţi ca fiind mai egali decât alţii!  

Îl rog pe managerul spitalului să prezinte un raport cu privire la această situaţie în prima şedinţă a Consiliului Local. Îi voi furniza toate documentele necesare, dacă nu le deţine. 

E vremea să-i respectăm cu adevărat pe lugojeni!”, a mai transmis Claudiu Buciu. 

Vă mai recomandăm:

Revoltaţi de închiderea sălilor de fitness: „Avem aici şi oameni care se recuperează după COVID prin activitate fizică”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite