Cum a evitat un muncitor român atentatul de la Nisa: „Am zis că după ce a fost la Paris, o să fie şi aici. Prietenii râdeau şi ziceau că e imposibil”

Cum a evitat un muncitor român atentatul de la Nisa: „Am zis că după ce a fost la Paris, o să fie şi aici. Prietenii râdeau şi ziceau că e imposibil”

Silviu Şălaru, un muncitor în construcţii din Nisa, a fost invitat la artificiile la care a avut loc atentatul terorist, dar a refuzat să meargă FOTO Facebook

Silviu Şălaru, un român din Lugoj stabilit în Nisa, s-a aflat joi seara la aproximativ 500 de metri de locul în care a avut loc carnagiul în care peste 80 de oameni şi-au pierdut viaţa. Silviu a declarat că prietenul său a insistat să meargă şi ei la focul de artificii, dar a refuzat. „Se pare că am făcut o alegere bună”, spune lugojeanul.

Printre românii stabiliţi în Nisa, acolo unde joi seara a avut loc un atentat terorist în care au murit peste 80 de persoane, se află şi Silviu Şălaru, un lugojean care lucrează în amenajări interioare. Silviu Şălaru a declarat pentru www.cetateanul.ro, că la ora la care camionul ucigaş a intrat în mulţime se afla acasă, la aproximativ 500 de metri de locul atacului.

Tânărul a declarat că prietenul cu care locuieşte a insistat să meargă şi ei pe faleză, la focurile de artificii, dar lugojeanul a refuzat categoric. „Se pare că am făcut o alegere bună. Sincer, sunt şocat. Pur şi simplu nu am vrut să mă duc pentru că am preferat să evit mulţimile. Am zis că după ce a fost la Paris, o să fie şi aici. Prietenii râdeau şi ziceau că e imposibil pentru că arabii nu se omoară între ei. Acum, uite că s-a întâmplat. Sunt cel puţin 10 copilaşi printre victime”, a declarat lugojeanul.

Bărbatul a mai declarat că era hotărât să se întoarcă definitiv în ţară, în proporţie de 50 la sută, dar nu era foarte hotărât. Atentatul de joi l-a convins. „Eram decis să mă întorc acasă definitiv în proporţie de 50 la sută. După ce s-a întâmplat aseară, nu mai am niciun dubiu”, a declarat bărbatul.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările