Cum comentează un psiholog şi antrenor de arte marţiale bătaia primită de Mircea Badea: „Fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, fie...“

Cum comentează un psiholog şi antrenor de arte marţiale bătaia primită de Mircea Badea: „Fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, fie...“

Mircea Badea vs Tedi Constantin

Psihologul timişorean Mircea Dragu, instructor de arte marţiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra în luptă cu profesionist la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Principalul subiect de pe reţeaua de socializare Facebook continuă să fie knock-out-ul primit de Mircea Badea, în confruntarea cu campionul la K1 Teodor „Tedi“ Constantin. În cadrul unui show de arte marţiale care a avut loc într-un mall din capitală, realizatorul TV a rezistat în ring doar cinci secunde.
 
Mircea Dragu, psiholog şi instructor de arte marţiale din Timişoara, a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu. 
 
„Faptul că Mircea Badea alege să intre de două ori în ring cu un un sportiv profesionist în sporturi de contact ne lasă (doar) două interpretări: fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, şi alege în mod asumat să fie făcut carne tocată doar pentru a nu refuza o provocare, fie este nefericitul purtător al acelui tip special de ego care le permite amatorilor (mai mult sau mai puţin etilizaţi) să se bată la bâlci cu luptătorii care fac asta în fiecare seară, şi care au un istoric lung de competiţie. Las la alegerea fiecăruia unde să încadreze acest demers”, a scris Mircea Dragu pe pagina sa de Facebook. 


 


Citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările