Cum arată marcajele dintr-o intersecţie proaspăt modernizată: „Te doare mintea. Dacă nu ai GPS, nu mai ieşi de acolo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcajele dintr-o intersecţie aflată în imediata apropiere a unui pasaj proaspăt finalizat din Timişoara îi bagă în ceaţă pe şoferi. Cu câteva ore înainte de inaugurarea lucrării au început să circule pe internet imagini cu marcajele din care mai mulţi şoferi spun că e imposibil să înţelegi ce vor să arate.

Firma angajată de Primăria Timişoara să realizeze lucrările de extindere a pasajului Jiul din oraş la cinci benzi a finalizat lucrarea. Inaugurarea oficială a fost programată pentru duminică la ora 14.00, anunţul fiind făcut de primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Cu câteva ore înainte de deschiderea traficului prin noul pasaj, pe internet au început să circule, însă, imagini cu intersecţia din zona pasajului, reamenajată odată cu extinderea pasajului. Mai mulţi utilizatori s-au declarat nedumeriţi de semnificaţia marcajelor. „Te doare mintea, se produce un haos total în bibilica şoferilor. O să fie victime fără număr în locaţia Jiul!”, a scris un timişorean, pe Facebook. „Dacă nu ai GPS, nu mai ieşi de acolo”, a scris un alt timişorean. Primăria Timişoara nu a oferit încă o explicaţie a marcajelor. Potrivit constructorului, marcajele sunt logice, fiind prelungirea fiecărei benzi de circulaţie din intersecţie. „Din punctul meu de vedere e logic. Dacă o să staţi pe o bandă, o să vedeţi că nu este nicio problemă. Nimeni nu a venit aici să se joace. Probabil comentariile au apărut pentru că această intersecţie e mai marcată decât alte intersecţii din Timişoara”, a declarat un reprezentant al firmei de construcţii care a realizat lucrarea. 

Marcaje Jiul noaptea FOTO Facebook

O imagine surprinsă din dronă arată cum au fost gândite marcajele din intersecţia de la pasajul Jiul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite