Cum vă adresaţi unei doamne. „Flirtul nu este ca la săriturile din gimnastică sau ca la proba de dresură a cailor“

Cum vă adresaţi unei doamne. „Flirtul nu este ca la săriturile din gimnastică sau ca la proba de dresură a cailor“

FOTO arhivă Adevărul

În cartea lui Oliver Kuhn, “Tot ce trebuie să ştie bărbatul genial”, bărbaţii sunt învăţaţi cum să devină lorzi, să înveţe despre eleganţă, filosofie, literatură şi artă, vinuri, astronomie, fotbal, sex, seducţie, geografie, religie, bunele manire, design. bricolaj şi altele.

„Dacă le întrebăm pe femei cum cred ele că îşi vor întâlni partenerul ideal, atunci vor descrie, cel mai adesea, ceea ce s-ar numi scenariul prinţului de vis. În acest caz, bărbatul intră mereu întâmplător şi surprinzător în viaţa femeii. Situaţia e în egală măsură şi romantică, şi firească. Nicio femeie nu mi-a spus că iubitul ei ar fi agăţat-o încă din prima noapte. Agaţamentul se situează pe ultimele locuri în clasamentul femeilor cu pretenţii romantice. 

Adevăraţii maeştri ai seducţiei nu recurg niciodată la agaţament. Ei reuşesc să stabilească un prim contact prin minunate jocuri ale hazardului. Dacă parcă ar fi aleşi ai destinuului. De pildă, puteţi scăpa pe jos un obiect, chiar în apropierea ei. Exact la picioarele ei. Iar ea, o adevărată doamnă, ar deveni atentă, remarcându-vă. 
 
Moment în care aţi putea să îi faceţi un mic compliment, să îi admiraţi o bijuterie sau un accesoriu vestimentar. Şi se cheamă că aţi început o conversaţie. Ca într-un film cu Meg Ryan sau Julia Roberts.
 
Iar a doua zi dimineaţă, în pat, ar trebui să îi zâmbiţi discret şi să îi spuneţi: Cred că nu e o întâmplare că ne-am întâlnit. E destinul tău”. Şi ar urma un sărut. Flirtul nu e ca la săriturile din gimnastică sau ca la proba de dresură a cailor.  Nu trebuie să stăpâniţi cine ştie ce tehnici acrobatice, ci, dimpotrivă, totul trebuie să pară cât mai firesc. De fapt, totul se reduce la încrederea în propriul şarm. Şi la puţină creativitate. Ăsta e tot secretul”, scrie Oliver Kuhn.
 
Strategii în autobuz sau tren
 
Iată şi trei strategii care, conform autorului cării, funcţionează foarte bine în tren sau în autobuz.
 
Cuvinte încrucişate. Un instrument minunat, cu ajutorul căruia se poate începe o conversaţie. „Ştiţi vreun râu african, cu nume din trei litere”.
 
Interesul pentru cărţi. Se poate face cu orice carte pe care o aveţi la dumneavoastră. „Aţi citit-o? Eu încerc s-o citesc de două luni. Când ajung seara acasă, citesc  o pagină şi adorm imediat. Şi a doua zi nici nu mai ştiu unde am rămas. Vi s-a întâmplat vreodată?”. Cu siguranţă vă va răspunde: „Da, ştiu cum e, şi eu păţesc la fel”.
 
Trucul cu telefonul mobil. După ce aţi schimbat câteva fraze, înainte să vă retrageţi, îi puteţi oferi propriul dumneavoastră mobil, spunându-i: „O să vă sun”. Multor femei nici nu le vine să creadcă că puteţi avea atâta încredere. Dar este preferabil ca în telefon să existe doar o cartelă pre-pay.
 
Învăţaţi să ascultaţi
 
„Ce altceva e iubirea dacă nu un fel de curiozitate”, a spus Giacomo Casanova, probabil cel mai mare cuceritor din toate timpurile. 
 
„Cel mai important într-o relaţie este ca femeia să simtă că sunteţi interesat de ea. Şi să adopte un comportament deschis. Prin urmare, trebuie să învăţaţi să o ascultaţi şi să îi daţi atenţie. Fascinant de simplu! Iată o artă pe cale de dispariţie, cunoscută de tot mai puţini bărbaţi. Trebuie să fiţi capabil să îi oferiţi un „sertar” pe care să îl poată umple cu poveştile ei, într-o atmosferă destinsă, în care să vibraţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.
 
Cu cât vă găsiţi mai multe asemănări, cu atât veţi fi mai capabil să îi împărtăţiţi părerile despre lume. Şi va constata astfel cât sunteţi de deştept şi de simpatic pentru că ea însăşi se va simţi, în prezenţa dumneavoastră, deşteaptă şi simpatică”, a mai scris Oliver Kuhn. 
 
Citiţi şi:

Sfat pentru „băutorii geniali“: „Nu beţi niciodată whisky cu gheaţă“
 

Tehnici speciale pentru a creşte viteza de lectură. De la 200 de cuvinte pe minut puteţi ajunge la 1.000 de cuvinte

Cum se poziţionează corect paharele la restaurant. Vinul trebuie împărţit astfel încât o sticlă să umple şase pahare

Codul bunelor maniere descris în cartea „Tot ce trebuie să ştie bărbatul genial“. Cum se aşază corect masa acasă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: