Culmea protestului la Timişoara: Studenţii au „ocupat“ un autobuz pe care l-au închiriat

Culmea protestului la Timişoara: Studenţii au „ocupat“ un autobuz pe care l-au închiriat

Protest studenţi Timişoara FOTO A.Piclişan/pressalert.ro

Studenţii din Timişoara continuă protestele începute seara trecută. Tinerii au dormit pentru a doua noapte în amfiteatrul A13 al Universităţii de Vest, iar în această după masă au încercat să atragă atenţia printr-o modalitate inedită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stundeţii au închiriat un autobuz de la Regia Autonomă de Transporturi Timişoara (RATT), pe care l-au anunţat apoi “ocupat”. Pe geamurile autobuzului se puteau vedea banerele studenţilor pe care scria: “Toţi pentru educaţie, UVT A13” şi “Vrem 25 %” şi "Am ocupat autobuzul".
 
Autobuzul cu studenţi a plecat din faţa Liceului “Ion Vidu”, cu direcţia Facultatea de Economie şi Administrare Afacerilor (FEAA) de pe strada Pestalozzi. 
 
În autobuzul “ocupat” s-au putut auzi celebrul refren “Andrii Popa”, de la Phoenix, unul din studenţi având cu el şi o chitară. Stundeţii au răspind manifeste printre colegii lor pe care îi îndeamnă să iasă în stradă “toţi pentru educaţie”.  
 
Studenţii au de gând să continue protestele faţă de finanţarea precară a învăţământului şi doresc o mai bună reprezentare în fonduri decizionale ale universităţilor.
 
Citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: