Cuib uriaş cu ouă colorate şi iepuraşi vii în centrul Timișoarei

Cuib uriaş cu ouă colorate şi iepuraşi vii în centrul Timișoarei

Târgul de Paște a avut succes și anul trecut

Datorită succesului de care s-a bucurat până acum, Primăria Timişoara va organiza în perioada 30 martie  - 18 aprilie 2012, a cincea ediţie a Târgului de Primăvară, dedicată Sărbătorilor Pascale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Perioada a fost aleasă ţinând cont de faptul că anul acesta Paştele Catolic şi cel Ortodox nu sunt în aceeaşi perioadă. În Piaţa Victoriei vor fi amplasate mai multe căsuţe unde se vor comercializa ouă încondeiate, cozonaci, pască, flori, icoane, decoraţiuni şi ornamente de sezon. Ca şi anul trecut, pe platoul din faţa Operei va fi amplasat un cuib uriaş cu ouă colorate şi iepuraşi vii. De asemenea, vor avea loc diferite manifestări artistice pentru toţi timişorenii.

Comercianţii care doresc să participe la Târgul de Primăvară pot depune dosarele, în perioada 8 martie – 16 martie 2012 la Primăria Municipiului Timişoara, camera 12. Surpriza din acest an va fi Atelierul Iepuraşului şi Roata olarului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările