Cu Jaguarul pe străzile pietonale din Timişoara. Cetăţeanul sârb a strâns amenzi de peste 6.500 de lei

Cu Jaguarul pe străzile pietonale din Timişoara. Cetăţeanul sârb a strâns amenzi de peste 6.500 de lei

Jaguarul cetăţeanului sârb FOTO Poliţia Locala Timişoara

Poliţiştii locali atrag atenţia conducătorilor auto să se prezinte pentru clarificarea situaţiei atunci când sunt depistaţi încălcând legea – un sârb născut în Elveţia a acumulat amenzi de 6.525 lei

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au identificat şi luat măsurile legale în cazul unui cetăşean străin care a sfidat actele normative în vigoare referitoare la circulaţia şi staţionarea în locurile interzise de pe raza Timişoarei. 
 
Cel în cauză a fost depistat anul acesta de mai multe ori staţionând în locuri în care acest lucru este interzis prin indicatoare, dar a şi circulat în zone cu acces interzis, cum ar fi Piaţa Sfântul Gheorghe, str. Mărăşti, str. Gh. Dima, str.E. Grigorescu, str.Augustin Pacha, cu autoturismul său marca Jaguar, pe care are numere străine. 
 
Cel în cauză a fost identificat ca fiind K.D., de 23 de ani, cetăţean sârb născut în Elveţia şi cu acte de rezidenţă în România. 
 

 
„Tânărul a acumulat pentru faptele sale un număr de şapte procese verbale de constatare a contravenţiei la OUG 195/2002, atât pentru staţionare în locuri interzise cât şi pentru circulaţie pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6.525 lei. Poliţiştii locali atrag aşadar atenţia tuturor persoanelor care conduc autoturisme pe raza municipiului Timişoara şi sunt surprinse încălcând legislaţia să se prezinte la sediul instituţiei pentru clarificarea situaţiei lor şi să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificaţi, chiar dacă, conduc autovehicule înmatriculate în alte ţări, deoarece riscă sancţiuni drastice”, a transmis Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Timişoara.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: