Contrabandist de ţigări reţinut pentru 24 de ore. Câte ţigări au găsit poliţiştii la percheziţii

Contrabandist de ţigări reţinut pentru 24 de ore. Câte ţigări au găsit poliţiştii la percheziţii

Tigari de contrabanda FOTO Poliţia Română

Un bărbat de 50 de ani din Timiş a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de trafic de ţigări în care trei persoane sunt acuzate că au introdus în ţară şi pus în vânzare mii de pachete de ţigări netimbrate.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lugoj,  au efectuat  luni trei  percheziţii domiciliare în localităţile Brestovăţ, Şustra şi Coşari.

Percheziţiile s-au realizat într-un dosar de contrabandă în care  sunt vizaţi trei bărbaţi, acuzaţi că au vândut, în Brestovăţ şi Topolovăţu Mare, ţigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Cu ocazia În urma percheziţiilor poliţiştii au descoperit peste 75.000 de ţigarete care au fost ridicate în vederea confiscării, iar un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: