Continental a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane în fabrica sa din Timişoara

Continental
a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane în fabrica sa din Timişoara

Anvelopa cu numărul 250.000.000 produs la Timişoara

Continental Anvelope produce o gamă largă de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare uşoare şi autovehicule electrice. Fabrica de la Timişoara are 2.500 de angajaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Continental a marcat, miercuri, 21 octombrie, producerea anvelopei cu numărul 250 de milioane în fabrica sa de anvelope din Timişoara. Anvelopa cu numărul 250 milioane este un ContiCrossContact de 18 ţoli, modelul de iarnă. 
 
”La 20 de ani de la producerea primei anvelope de serie în Timişoara, atingem astăzi un obiectiv de referinţă: 250 de milioane de anvelope produse şi livrate din Timişoara către clienţii Continental din România, şi întreaga lume. Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reuşit să îl atingem. Doresc să transmit felicitările mele întregii echipe din fabrica noastră, şi să le mulţumesc pentru  pasiunea, devotamentul şi entuziasmul cu care au participat la această realizare”, a declarat Carlos Bernabé, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timişoara. 
 
Gama de anvelope produse în capitala Banatului variază între 13 şi 20 de ţoli, având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice şi pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).    
 
Obiectivul fabricii este să diversifice portofoliul de anvelope premium şi Ultra High Performance (de înaltă performanţă), care sunt mai complexe şi necesită un nivel foarte înalt de expertiză.
 
Continental are peste 2.500 de angajaţi în fabrica din Timişoara, unde se produce o gamă largă de anvelope pentru automobile, vehicule utilitare uşoare şi autovehicule electrice.

Vă mai recomandăm:

Klaus Iohannis, în vizită la Continental Timişoara. Ce asigurări a primit preşedintele cu privire la poluarea de la fabrica de anvelope

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările