Consilierul local USR a uitat să le achite nota de plată „flămânzilor“ trimişi sub acoperire la restaurant. Au băut pe gratis cafea, ceai şi bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul hotelului Del Corso din Timişoara
Restaurantul hotelului Del Corso din Timişoara

Cei patru „flămânzi“ care s-au infiltrat într-un restaurant, pentru a arăta că nu se respectă regulile în carantină, au plecat fără să plătească nota. Este vorba de un espresso scurt, un espresso lung, un ceai de mentă şi o bere.

Patronii hotelului Del Corso din Timişoara, unde consiliera USR Ana Munteanu a descins cu jandarmii pentru a arăta că nu se respectă regulile din timpul carantinei, au anunţat că îi vor da în judecată ”pe toţi cei care se fac vinovaţi”, atât în penal cât şi în civil. Mai mult, vor face plângere şi celor patru ”flămânzi” care, după ce au consumat, au plecat fără să plătească nota. Este vorba de un espresso scurt, un espresso lung, un ceai de mentă şi o bere. În total 38 lei. 

După recuperarea banilor, cei de la Del Corso spun că vor depune aceşti bani sub formă de donaţie la casieria USR-Plus. Dar cu condiţia ca prefectul Zoltan Nemeth să fie prezent şi evenimentul să fie transmis ”live” pe Facebook. 

Dan Dinu, patronul de la Del Corso, este şi proprietarul echipei de rugby RCM Timişoara. Acesta spune că la alegerile din toamna anului trecut l-a votat cu două mâini pe Dominic Fritz ca primar al Timişoarei, în speranţa că în urbe se va schimba ceva. 

”Te-am votat pentru ca erai neamţ şi eu am crescut într-o familie de nemţi, ca să învăţ limba germană. La ei în casă am învăţat ce înseamnă disciplină, seriozitatea dar mai ales bunul simţ. 

Din păcate, în perioada de când te-ai instalat în fotoliul PMT, nu s-a observat mare lucru, adică aş zice nimic. Credeam că vei veni cu o echipa, o echipă pe care nu o ai. (...) Echipa trebuie să aibă un lider. Cu siguranţă acel lider, nu eşti tu. (...) Cred că ar fi demn să-ţi prezinţi cât mai repede demisia”, transmitea Dan Dinu pe Facebook după ce Raed Arafat a decis să prelungească carantina în Timişoara. 

După descinderea consilierului Ana Munteanu la restaurantul său, Dan Dinu crede că dacă USR Timiş şi primarul Dominic Fritz nu se dezic de acest abuz, atunci  ”se erijează din apărători ai statului de drept în susţinători ai unor acţiuni dictatoriale, cu practici neo-marxiste”. 

Vă mai recomandăm:

Reacţia patronilor localului în care a descins consiliera USR să demaşte funcţionarea în carantină: Un răspuns dur, incompatibil cu un stat democratic

Flămânzi sub acoperire, folosiţi într-o operaţiune USR de demascare a ilegalităţilor din HoReCA: „Totul a fost organizat la ordinul prefectului“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite