Compania germană Huf a inaugurat noul centru de dezvoltare la Timişoara. 200 de ingineri vor lucra la proiecte software pentru clienţi precum Audi, BMW, Ford

Compania germană Huf a inaugurat noul centru de dezvoltare la Timişoara. 200 de ingineri vor lucra la proiecte software pentru clienţi precum Audi, BMW, Ford

Inaugurarea centrului de dezvoltare Huf de la Timişoara FOTO Profit.ro

Compania germană Huf Group, furnizor leader la nivel global în domeniul sistemelor de închidere şi acces pentru industria de automotive, şi-a relocat centrul de dezvoltare din România în proiectul ISHO, noul hub urban din apropierea centrului Timişoarei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroul închiriat de Huf la ISHO are o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi, în prezent lucrând aici peste 120 de angajaţi. Se mai recrutează personal pentru noul centru R&D, urmând să lucreze acolo aproximativ 200 de ingineri.
 
Echipele din România lucrează la proiecte software pentru clienţi precum Audi, BMW, Ford, GM şi PSA, dezvoltând sisteme de intrare pasivă, senzori pentru deschiderea automată a portbagajului sau soluţii inovatoare de interfaţare cu sistemul de telefonie mobilă.
 
“Cu excelenta sa bază de talente de dezvoltatori software şi ingineri, Timişoara oferă condiţiile ideale pentru a crea centrul de dezvoltare european al companiei Huf. Concentrându-ne portofoliul de produse în domeniul mecatronicii şi al electronicii, domenii în care ne dezvoltăm continuu, avem nevoie de personal suplimentar înalt calificat pentru echipa noastră de dezvoltare din România. Am ales ISHO pentru amplasarea birourilor noastre, deoarece oferă cele mai potrivite condi şi pentru a crea un mediu de lucru inspiraţional şi ne poate asigura nevoile de creştere pentru viitor”, declară Tom Graf, CEO Huf Group. 
 
“Ne bucurăm să găzduim birourile Huf Romania în proiectul ISHO, care oferă angajaţilor companiei un mediu de lucru atractiv cu facilităţi şi servicii excelente. Suntem mândri că Huf a ales proiectul nostrum pentru a pune bazele unui centru de dezvoltare de top care va sprijini strategia companiei şi va contribui la poziţia de leader a acesteia ca furnizor de sisteme auto de acces şi autorizare orientate spre viitor”, a spus Ovidiu Şandor, dezvoltatorul proiectului ISHO. 


 
Înfiinţată în 1908 în Velbert de către Ernst Hülsbeck şi August Fürst, compania condusă încă de familia fondatoare are astăzi birouri în Europa, America şi Asia. În anul financiar 2018, Huf Group a generat venituri de aproximativ 1.2 miliarde de euro şi are 10.000 de angaja şi la nivel global.
 
În 2021, când este planificată finalizarea celor trei faze de dezvoltare a proiectului, ISHO va deveni un hub major în oraş cuprinzând apartamente moderne, 50.000 de metri pătraţi de nouă generaţie, 2.000 de locuri de parcare şi o serie de facilităţi care vor include un hotel international, restaurant, cafenele, zonă pietonală, magazine, bănci, centru medical şi alte servicii. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: