Cinema în aer liber, în Parcul Rozelor. Ecran gonflabil de 120 metri pătraţi şi singurul proiector digital mobil din ţară

Cinema în aer liber, în Parcul Rozelor. Ecran gonflabil de 120 metri pătraţi şi singurul proiector digital mobil din ţară

Caravana Metropolis se află la Timişoara

Iubitorii de filme au ocazia să vadă producţii nominalizate la Oscar şi Cannes. Proiecţiile din Parcul rozelor încep la ora 21.30, intrarea fiind liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caravana Metropolis – “Cinema in aer liber”, cel mai mare festival itinerant de film, a sosit la Timisoara. Între 22 şi 27 iulie, la Teatrul de Vara din Parcul Rozelor, pot fi văzute filme cu cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber din România: Un ecran gonflabil de 120 metri pătraţi, şi singurul proiector digital mobil din ţară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii. Toate filmele încep la ora 21.30, iar intrarea este liberă. 

Iată programul pe următoarele zile.

Joi: “Borgman” (regia: Alex Van Warderdam). Este un thriller aflat în competiţie la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Un vagabond intră în viaţa unei familii din înalta societate, transformându-le viaţa într-un coşmar psihologic. Este Borgman doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre?

Vineri: “Paradisul spulberat” (regia: Felix Van Groeningen). Film nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în 2014 şi Oscarul european pentru cea mai bună actriţă. Elise şi Didier se îndrăgostesc la prima vedere, deşi sunt foarte diferiţi. Însă, atunci când fiica lor se îmbolnăveşte grav, iubirea lor este pusă la grea încercare.

Sâmbătă: “Marea frumuseţe” (regia: Paolo Sorrentino). A primit Oscar pentru Cel mai bun film străin în 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiţie la Cannes 2013. Jep Gambardella îşi rememorează tinereţea plină cândva de pasiuni, priveşte oraşul Roma ca pe un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali şi delicvenţi.

Duminică: “Inside Llewin Davis” (regia: Joel & Ethan Coen). Dramă, musical, cu Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, nominalizat la două Oscaruri în 2014, marele premiu al juriului la Cannes 2013. Llewyn Davis cântă folk pe scena unui pub din New York-ul anilor `60 şi vrea să dea lovitura în industria muzicală. Trăieşte de pe o zi pe alta şi luptă pentru pasiunea lui, alături de un motan simpatic care îi fuge mereu printre degete.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările