Cine este poliţistul împuşcat mortal de un tâlhar dat în urmărire generală. Avea 44 de ani şi era tatăl a doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Amariei, poliţistul împuşcat duminică în misiune FOTO Bogdan Bănică/Facebook
Cristian Amariei, poliţistul împuşcat duminică în misiune FOTO Bogdan Bănică/Facebook

Un poliţist din Recaş, judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal duminică, 2 iunie, în timp ce se afla în misiune. Poliţistul ucis la datorie se numeşte Cristian Amariei şi avea 44 de ani.

Poliţistul împuşcat mortal duminică, în timp, ce era în misiune se numeşte Cristian Amariei. Este din Recaş şi are 44 de ani. Poliţistul era vecin cu primarul din Recaş, Pavel Teodor.

Edilul a declarat că poliţistul mort la datorie după ce a fost împuşcat de un tâlhar fugar este tatăl a doi băieţi de 14 şi 16 ani. „Era un poliţist foarte bun. Avea toate calităţile necesare”, a declarat primarul din Recaş, potrivit căruia soţia poliţistului lucrează ca vânzătoare la un magazin din localitate.

Reamintim că un poliţist de la Recaş a fost împuşcat, duminică 2 iunie, la Izvin, în timp ce era în misiune. Principalul suspect este Ionel Marcel Lepa, un interlop din Lugoj dat în urmărire pentru executarea unei pedepse pentru tâlhărie.

Citeşte şi

Filmul evenimentelor în cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal. Fugarul s-a ascuns într-o casă de unde a deschis focul

Cine este bărbatul căutat pentru uciderea unui poliţist în Timiş. Portretul făcut public de anchetatori

Poliţist împuşcat mortal în judeţul Timiş. Agentul făcea parte dintr-o echipă care efectua un filtru în trafic. Zeci de oameni îl caută pe atacatorul înarmat

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite