Cine este jurnalistul ale cărui date au fost folosite pentru cererile fiului nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Rotaru. FOTO: facebook.com
Vasile Rotaru. FOTO: facebook.com

La Judecătoria Sectorului 1 au fost înregistrate, luni dimineaţa, cererile bărbatului care susţine că este fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu. Datele folosite aparţin unui fost angajat al Realitatea TV, Vasile Rotaru.

Bărbatul care se numeşte Vasile Rotaru locuieşte în Germania şi a cerut săptămâna trecută suspendarea procedurii de incinerare a anunţat atunci că va cere efectuarea unui test de paternitate. Cererea depusă la Judecătorie, a fost întocmită, însă, cu datele unei persoane publice, un jurnalist numit Vasile Rotaru.

Cel ale cărui date apar în înscrisurile de la tribunal este din Republica Moldova şi a studiat jurnalistica la Universitatea de Vest din Timişoara. Aici a şi început să lucreze în presă, întâi la publicaţii şi televiziuni studenţeşti, apoi la TVR Timişoara, ajungând ulterior la Bucureşti, la Realitatea TV. Acesta susţine că datele i-au fost folosite abuziv şi că nu vrea să dea declaraţii pe această temă, pentru că nu vrea să fie implicat într-un scandal cu care nu are nimic de a face.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite