Cine este corporatistul arestat în cazul italianului mort după o altercaţie în trafic: „E ultimul om la care te aşteptai să ajungă într-o situaţie de genul ăsta”

Cine este corporatistul
arestat în cazul italianului mort după o altercaţie în trafic: „E ultimul om la
care te aşteptai să ajungă într-o situaţie de genul ăsta”

Dorin Zima (27 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Timişoara, cetăţean italian, a murit vineri, 11 august, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unei bătăi suferite în data de 2 august, cu ocazia unui incident din trafic. Tânărul de 27 de ani arestat în urma incidentului este Dorin Zima, manager în cadrul unei companii din Timişoara şi cunoscut ca un tip liniştit, fără niciun fel de antecedente.

Moartea lui Flaviano Pampagnin, un om de afaceri italian în vârstă de 63 de ani care a decedat în urma unei agresiuni la care a fost supus cu ocazia unui incident petrecut în traficul din Timişoara, a produs un şoc în Banat. Pus sub acuzare în acest caz şi arestat imediat după incident este Dorin Zima, un tânăr de 27 de ani, originar din Satu Mare. Şocul este cu atât mai mare cu cât tânărul nu avea antecedente penale sau înclinaţii spre violenţă.

Dorin Zima este absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara şi s-a stabilit după terminarea facultăţii în Timişoara, unde lucra ca manager de achiziţii în cadrul unei companii din oraş. Vestea implicării lui Dorin Zima în altercaţia care a dus la decesul unui om a căzut ca un trăsnet şi pentru apropiaţii tânărului, care povestesc că toţi cei care îl cunosc pe Dorin sunt şocaţi de cele întâmplate.

„A terminat o facultate de prestigiu, e manager de achiziţii la o companie. A avut o evoluţie foarte bună. Nu a avut niciodată, conflicte cu colegii sau prietenii. Nu a fost implicat nici măcar într-o altercaţie. E blând, săritor, liniştit. Dacă o să te uiţi la trecutul lui, nu o să găseşti nimic rău de omul ăsta. Colegii şi prietenii sunt şocaţi. Dorin e ultimul om la care te aşteptai să ajungă într-o situaţie de genul ăsta”, a declarat pentru „Adevărul” un apropiat al lui Dorin Zima, conştient că pentru tânăr urmează un proces de durată cu ocazia căruia urmează să se stabilească ce s-a întâmplat. Potrivit aceleiaşi surse, după altercaţia în urma căreia cetăţeanul italian a fost dus la spital, în comă, tânărul a intrat în stare de şoc şi nu a putut povesti ce s-a întâmplat exact în ziua accidentului.

Ancheta deschisă în acest caz, în care Dorin Zima a şi fost arestat preventiv, urmează să stabilească condiţiile în care a avut loc incidentul. Potrivit informaţiilor disponibile până în prezent, conflictul dintre tânărul de 27 de ani şi bărbatul de 63 de ani a avut loc în data de 2 august, pe bulevardul Eroilor din Timişoara. Aflat în trafic şi circulând în sens opus, maşinile celor doi şoferi s-ar fi atins cu oglinzile una de alta. Părţile nu s-ar fi înţeles cu privire la completarea unei constatări amiabile, iar Dorin Zima i-ar fi aplicat lui Flaviano Pampagnin mai multe lovituri în urma căruia italianul a intrat în comă, murind o săptămână mai târziu la Spitalul Judeţean Timişoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările