Cine este comisarul BCCO cercetat pentru că ar fi furat o brăţară din aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul - şef Lucian Valentin Molin este acuzat că a furat o brăţară de la punctul de control antitero al Aeroportului Henri Coandă FOTO 123RF
Comisarul - şef Lucian Valentin Molin este acuzat că a furat o brăţară de la punctul de control antitero al Aeroportului Henri Coandă FOTO 123RF

Un comisar-şef de la BCCO Timişoara este cercetat penal pentru furt, fiind acuzat că a furat o brăţară din punctul de control antitero din Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti.

Lucian Valentin Molin (51 de ani), comisar – şef în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timişoara, este cercetat penal pentru furt, fiind acuzat că joi, 1 martie, a furat o brăţară de la punctul de control antitero de pe Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti. Comisarul tocmai se întorcea de la un concurs de promovare pe postul de specialist IT la DIICOT.

Molin este acuzat că, la controlul de securitate din aeroport, a „palmat” o brăţară uitată de o femeie în tăviţa în care se pun lucrurile personale. Sesizaţi de păgubită, lucrătorii Serviciului Român de Informaţii din Aeroport au studiat camerele de supraveghere, despre care surse aeroportuare susţin că filmează la o rezoluţie mai bună decât vede ochiul.

Ofiţerii SRI au sesizat Poliţia Transporturi, care l-a oprit pe comisarul-şef Molin înainte de urcarea în avion. Asupra poliţistului a fost găsită brăţara, iar potrivit pressalert.ro, comisarul şi-ar fi justificat gestul spunând că a văzut că e uitată şi a luat-o pentru a o preda autorităţilor, la sosirea în Timişoara.

Contactaţi de „Adevărul”, reprezentanţii IGPR au transmis că nu pot oferi un punct de vedere, dosarul fiind înregistrat la Parchetul Tribunalului Bucureşti, de unde nu a fost comunicată încă adresa privind începerea urmăririi penale.  Odată cu începerea urmăririi penale, comisarul Molin poate fi pus la dispoziţie.

Cercetat pentru operaţiuni financiare în mod fraudulos

Potrivit voceatimisului.ro, comisarul BCCO acuzat că a furat brăţara din Aeroportul Otopeni a fost cercetat anul trecut şi într-un dosar de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul Judecătoriei Timişoara, iar procurorul de caz a dispus renunţarea la urmărire penală. În 5 ianuarie, Judecătoria Timişoara a confirmat soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă de procurori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite