Chinuri groaznice şi operaţii fără sfârşit pentru cei doi poliţişti bătuţi de un şmecher

Soţii Enică îşi vor petrece următoarele 45 de zile la secţia de Terapie Intensivă. Ambii au fost operaţi de două ori, dar medicii nu au certitudinea că intervenţiile chirurgicale au reuşit. Durerea fizică a poliţiştilor e stăpânită de medici doar cu medicamente. În acest răstimp, şmecherul care i-a bătut nu e de găsit.

Ramona şi Ştefan Enică, cei poliţişti de la Secţia 4 din Timişoara care au fost bătuţi miercuri seara, la o spălătorie auto, trebuie să îndurere suferinţe care le sunt calmate doar de medicamente. Cei doi soţi sunt internaţi în aceeaşi încăpere, la Terapie Intensivă, iar fiecare zi petrecută la spital înseamnă noi operaţii. Ramona şi Ştefan Enică se aflau în timpul liber în momentul în care au fost bătuţi de şoferului unui BMW, pe motivul că au avut curajul să nu stea la coadă la spălătorie.

Bodyguardul care a mutilat doi poliţişti locuieşte în casa unui fost şef din SPP: „Mi-e teamă să nu îşi ia viaţa"

„I-a tras un pumn în faţă soţului meu, care nu se aştepta să fie lovit, s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ. Când a încercat să se ridice, i-a tras încă un pumn în figură. Eu am fost şocată, dar am încercat să intervin şi să îl opresc să-l mai lovească, însă am primit şi eu un pumn în faţă", a declarat Ramona Enică. „Agresorul s-a urcat apoi în maşină şi a demarat", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. „Cei doi poliţişti nu se aflau în timpul serviciului şi nu purtau uniformă. A fost un conflict spontan, iar poliţiştii au fost agresaţi. Fiecare dintre ei a primit câte 45 de zile de îngrijiri medicale", a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

ASCULTĂ AICI mărturia poliţistei dată de pe patul de spital

Intervenţii chirurgicale dureroase
Poliţiştii au fost internaţi la Clinica de Maxilo-Faciale a Spitalului Municipal din Timişoara, unde cei mai buni medici au fost chemaţi pentru o serie de operaţii, mandibulele ambilor poliţişti fiind rupte. „Femeia a suferit o dublă fractură de mandibulă şi a fost operată joi. Şi soţul ei are mandibula fracturată şi a fost supus unei operaţii în această dimineaţă. Peste câteva zile vom vedea dacă mai este nevoie şi de alte operaţii pentru refacerea mandibulelor lupte. Încercăm pe cât putem să reducem durerile suferite de pacienţi, dar nici medicamentele nu fac minuni", a spus medicul Şerban Talpoş.

CLICK AICI CA SĂ CITEŞTI DESPRE CONFLICTUL DINTRE BODYGUARD ŞI POLIŢIŞTI


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările