Cel mai urât Moş Crăciun din România. „N-am ştiut cărei rase, specii, regn să-l încadrez. Om nu e. Urs nu, pisică nu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun în centrul Timişoarei FOTO Facebook/Graziella Dan
Moş Crăciun în centrul Timişoarei FOTO Facebook/Graziella Dan

În locul unui personaj simpatic şi blând, cu care copiii se pot fotografia cu drag, într-un mare oraş din România a apărut un Moş Crăciun care seamănă cu Chewbacca, un personaj din Războiul Stelelor.

Centrul Timişoarei a îmbrăcat strainele sărbătorilor de iarnă. Pe 1 decembrie, de Ziua României, s-a deschis cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Timişoara. Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor, pe lângă cele o sută de căsuţe, de unde se pot cumpăra o mare varietate de produse de sezon, întreaga zonă istorică a Timişoarei a fost împodobită, iar odată cu deschiderea Târgului de Crăciun s-a aprins şi iluminatul de sărbători. 
 

Se pot vedea brazi împodobiţi, sănii trase de reni, decoraţiuni de toate felurile, cadouri, saci cu jucării, până la Moşi Crăciuni, în toate mărimile. Sunt bucuria celor mici. 

În Piaţa Victoriei, în faţa Rectoratului Politehnicii, a apărut un uriaş moş, desprins parcă din filmele de groază. În loc de un personajul simpatic şi blând, cu care copiii să facă poze cu drag, apare ceva înspământător.
 

Unii îl compară pe moş cu Chewbacca, un personaj din Războiul Stelelor, alţii spun că seamănă cu White Walker din Game of Thrones.


Inevitabil, au apărut şi comentariile pe Facebook. „Fără supărare, l-am luat prin toate părţile pe Moşu’ din Piaţa Victoriei din Timişoara, dar n-am ştiut cărei rase, specii, regn, etc. să-l încadrez. Om nu e. Urs nu, pisică nu... Ar putea fi un lup travestit or smtg... Sau nu, ar putea fi Chewbacca travestit! Dacă voi găsiţi ce e, mă declar bătută. Asta e”, a scris Graziella Dan, pe pagina ei de Facebook.



Unele dintre decoraţiunile de iarnă din centrul Timişoarei nu sunt noi. Şi Moş Crăciunul din Piaţa Victoriei este unul vechi, fiind scos şi anii trecuţi la Târgul de Crăciun. 

Citeşte şi:

FOTO A fost aprins iluminatul de sărbători în centrul Timişoarei. Spectacol de Centenar în Piaţa Victoriei

Moş Crăciun
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite