Cei de la ACS Poli Timişoara se aşteaptă la un meci infernal în partida de sâmbătă cu Steaua

Cei de la ACS Poli
Timişoara se aşteaptă la un meci infernal în partida de sâmbătă
cu Steaua

Polistii lui Dan Alexa se pregatesc pentru meciul cu Steaua. Foto: Robert Bloanca

Steaua Bucureşti vine sâmbătă la Timişoara şi, cu siguranţă, gazdele nu vor scăpa uşor. Totuşi, Dan Alexa, noul antrenor al ACS Poli se aşteaptă la un rezultat bun, având încredere în capacităţile elevilor săi.

Dacă la ultimele meciuri oficiale stadionul „Dan Păltinişanu” era dezolant de gol, la cel de sâmbătă seara, de la ora 21.30 sunt aşteptate cel puţin 10.000 de persoane. Deja au fost vândute 7.000 de bilete, iar în ultimele două zile se aşteaptă ca numărul acestora să crească.

Despre meci Dan Alexa, antrenorul ACS Poli Timişoara spune că va fi unul infernal. „Ne aflăm în faţa unui meci greu şi important. Întâlnim cea mai bună echipă de club din România. Steaua este neînvinsă în acest campionat, ei au un moral senzaţional. Sunt cea mai bine pregătită echipă din punct de vedere fizic şi mental. Vom avea un meci infernal”, a declarat Dan Alexa.

Totuşi, echipa e una de calitate, mai spune Alexa, fiind convins că ei vor da totul în teren. „Eu am mare încredere în jucătorii mei, în spiritul echipei, cred în şansa noastră”. De asemenea, Alexa spune că Steaua, deşi în formă excelentă, are ca orice echipă şi puncte unde nu excelează. „Au şi ei puncte slabe, dar vorbind în comparaţie cu celelelate echipe sunt cei mai buni. Noi trebuie să profităm de ele. Şi când nu joacă bine echipa ei au jucători decisivi care pot aduce victoria”, a mai declarat Alexa.

Unul dintre absenţii din acest meci este Nanu. Antrenorul Timişoarei spune că lipsa sa din teren va conta, el fiind  „important pentru ce vrem noi să jucăm”.

Szabolcz Szekely, cel mai bun marcator ale echipei bănăţene, doreşte să marcheze cât mai mult pentru formaţia sa pentru a aduce puncte.

„Este un meci foarte greu, dar ACS Poli a demonstrat că la meciurile grele ne putem mobiliza. Săptămâna aceasta am dovedit că ne-am pregătit foarte bine şi cu ajutorul publicului sperăm să facem un meci excelent. Noi le promitem că vom face tot posibilul să obţinem un rezultat bun. Eu am marcat cele mai multe goluri, dar nu urmăresc neapărat titlul de golgheter. Pentru mine e important să marchez pentru echipă şi să obţinem cât mai multe puncte”, a declarat Szekely.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: