Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa vine la Timişoara. O cursă până la Bucureşti costă 20 de euro

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa vine la Timişoara. O cursă până la Bucureşti costă 20 de euro

Ryanair la Timişoara FOTO Z.Pazmany

Compania irlandeză Ryanair îşi deschide bază pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia“ începând de la 1 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, cu peste 300 de aeronave şi peste 105 milioane de clienţi în 2015, a decis să vină la Timişoara. Irlandezii vor deschide pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” o bază, unde vor aloca una dintre aeronavele Boening 737, care va costa 100 de milioane de dolari. Baza va fi operaţională începând cu 1 noiembrie
 
De pe aeroportul timişorean vor fi operate şapte noi rute către Berlin, Bruxelles (Charleroi), Dusseldorf (Weeze), Frankfurt (Hahn), Londra (Stansted), Milano (Bergamo), dar şi o nouă rută catre Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi. 
 
Ryanair deţine cea mai mare reţea de rute 1.600, fiind cunoscuţi pentru cele mai mici tarife din Europa. Ryanair este compania preferată în 2015 în Spania şi Italia. 
 
Surpriza cea mai mare o reprezintă însă cele două curse pe zi care vor exista între Timişoara şi Bucureşti. În acest moment, singura variantă de a zbura în capitala României este cea cu compania Tarom, care practică însă tarife extrem de piperate (peste 100 de euro).
 
Ryanair vine cu preţuri foarte avantajoase, preţurile pornind de la 20 de euro pentru o cursă.
 
„Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea primei noastre baze româneşti pe Aeroportul Internaţional Timişoara, începând cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeşte 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunţăm deschiderea rutei Timişoara – Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi, dar şi a altor 6 rute internaţionale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted şi Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienţi într-un an, respectiv vor susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor aeroportului”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.
 
Pentru lunile noiembrie-decembrie, Ryanair scoate la vânzare peste 100.000 de locuri, la tarife începând de la 19,99 euro. Rezervările pentru aceste tarife promoţionale se pot face deja până la data de 19 ianuarie, pe www.ryanair.com.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: