Ce se mai fură în Timişoara: umbrelele de la terasele din zona centrală, ţinta preferată a hoţilor

Ce se mai fură în Timişoara: umbrelele de la terasele din zona centrală, ţinta preferată a hoţilor

Terasele din Timişoara trebuie să-şi păzească umbrelele

În ultimele săptămâni, poliţiştii locali au primit mai multe sesizări privind furtul de umbrele de la terasele din Piaţa Victoriei. Azi-noapte, un tânăr care încerca să facă acelaşi lucru a fost prins de paznicul unei terase şi de către o patrulă Poliţiei Locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Polițiștii locali aflați în patrula auto în zona centrală au observat azi-noapte, după ora 2.00, două persoane care fugeau dinspre Piața Victoriei spre bulevardul Regele Ferdinand. În urma celor două persoane alerga o a treia persoană care striga după ele. Polițiștii locali au pornit în urmărirea celor doi fugari care, la un moment dat, s-au despărțit. Unul dintre ei a fost prins în zona Parcului Civic.

În urma legitimării s-a stabilit că se numește R. Ionuț, are 21 de ani și are domiciliul în Timișoara. Cel care fugea după el este paznic la o terasă din Piața Victoriei și a spus poliţiştilor că cei doi bărbați au încercat să sustragă umbrelele de la terasa unde lucrează, smulgând instalația de climatizare de pe ele și scoțându-le din suportul lor. Cel depistat de polițiștii locali a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Acesta nu este singurul caz de acest gen, zilele trecute semnalându-se și alte situații în care persoane necunoscute au sustras umbrele de la terase din zona centrală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările