Fetiţă de 4 ani, găsită înecată în baie. Mama fetei, educatoare, este principala suspectă

Fetiţă de 4 ani, găsită înecată în baie. Mama fetei, educatoare, este principala suspectă

Oana Net, educatoarea suspectată că şi-a ucis fiica FOTO Facebook

Caz şocant, la Timişoara unde o femeie este suspectată că şi-a ucis propria fiică în vârstă de 4 ani. Presupusa crimă a avut loc marţi seara în cartierul Ronaţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: În noaptea de marţi spre miercuri, femeia suspectată că şi-a ucis fiica a fost dusă la spital, după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit poliţiştilor, femeia care şi-a ucis fiica a acuzat stări de rău şi a început să vomite, în timp ce poliţiştii făceau cercetarea la faţa locului. Aceasta le-ar fi spus oamenilor legii că a înghiţit edbicid, iar poliţiştii au chemat un echipaj SMURD. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD care a ajuns la locuinţa acesteia şi dusă sub escortă la Spitalul Municipal din Timişoara. De asemenea, cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii mai spun că, de fapt, femeia, şi nu bunica fetei, aşa cum erau informaţiile iniţiale, ar fi sunat la numărul de urgenţe 112, pentru a anunţa crima, apoi aceasta s-a încuiat în casă. De asemenea, soţul femeii a ajuns acasă de la serviciu şi le-a dat poliţiştilor o scurtă declaraţie, transmite News.ro.

UPDATE: Femeia suspectată că şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani se numeşte Oana Neţ. Potrivit tion.ro, înainte de crimă femeia s-ar fi certat cu soţul său. Inspectorul Şcolar General al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a declarat că femeia este titular al postului de educatoare de la Grădiniţa din satul Murani, comuna Pişchia, fiind în concediu fără plată. Aura Danielescu a declarat că educatoarea, care este absolventă a Şcolii de Arte, nu a avut niciun fel de probleme având o experienţă de 15 ani în învăţământ. „În cererea de concediu fără plată a menţionat că nu doreşte să mai facă naveta şi vrea să îşi găsească un loc mai bine plătit decât în învăţământ. Nu a dat niciun semn că ar avea o cădere psihică”, a declarat Aura Danielescu pentru „Adevărul”. 

Ştirea iniţială

O educatoare de 39 de ani din Timişoara, care lucrează la grădiniţa din Pişchia, este suspectată că şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani, în casa familiei de pe strada Tibrului din cartierul Ronaţ. Potrivit pressalert.ro, vecinii au declarat că alarma a fost dată de bunica fetei din partea mamei, care ar fi descoperit-o pe micuţă înecată în baie, cu venele tăiate. Potrivit aceleiaşi surse, femeia suspectată că şi-a omorât fiica este educatoare la o grădiniţă de stat, de unde şi-a luat concediu pentru a-şi găsi un loc de muncă. Surse şcolare au declarat că femeia în vârstă de 39 de ani avea o vechime de 15 ani în învăţământ şi era în concediu fără plată. 

 

 

citeste totul despre: