Caz bizar, la Timişoara. Copil de 13 ani, dat dispărut la mai mult de o lună de când băiatul a plecat de acasă

Caz bizar, la Timişoara. Copil de 13 ani, dat dispărut la mai mult de o lună de când băiatul a plecat de acasă

Dispariţia unui copil din Timişoara plecat de acasă în iunie a fost anunţată în august FOTO Poliţia Română

Poliţia Timiş face apel la populaţie pentru găsirea unui copil de 13 ani dat dispărut. Dispariţia băiatului a fost anunţată după mai bine de o lună de când copilul a plecat de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

IPJ Timiş a anunţat joi seara că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, de 13 ani, dispărut de pe raza municipiului Timişoara, judeţul Timiş”.

Potrivit Poliţiei Timiş, dispariţia lui Iulian Octavian Maistor a fost anunţată în data de 3 august. Potrivit anunţului făcut de Poliţie, dispariţia băiatului a fost anunţată la o lună şi jumătate de când copilul a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Surse din Poliţie susţin că cel care a semnalat dispariţia băiatului este tatăl vitreg al acestuia.

Semnalmentele copilului dispărut: înălţime 1.70 m, 60 kg., păr şaten, ochi căprui, ten deschis la culoare.
„La data dispariţiei, minorul purta pantaloni scurţi, negri, tricou roşu cu negru şi şlapi gri. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, este apelul Poliţiei Timiş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările