Candidatul la Consiliul Local care nu s-a votat nici pe sine. Spune că nu voia să irosească votul degeaba

Candidatul la Consiliul Local care nu s-a votat nici pe sine. Spune că nu voia să irosească votul degeaba

Candidatul ALDE nu a dorit să irosească votul

Un candidat la consiliul local din comuna timişeană Giarmata (aflată la 10 kilometri de Timişoara), spune că nu s-a votat nici pe sine.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce îşi aranja meticulos buletinele de vot pentru a le introduce în urnă, Ionel-Valentin Szoboszlai, candidat la consiliul local din comuna Giarmata îi chestiona pe ceilalţi votanţi: "M-aţi votat?". Apoi, a adăugat: "Pentru că eu nici pe mine nu m-am votat!". 

La ieşirea din secţia de vot, l-am întrebat pe Ionel-Valentin Szoboszlai, candidatul ALDE, dacă a vorbit serios. A răspuns degajat că nu avea niciun rost să irosească votul degeaba, în condiţiile în care era convins că nu are nicio şansă. 

"Nu a fost glumă! Sunt candidat la consiliul local şi nu m-am votat pe mine. Am zis că n-am şanse, nu am vrut să irosesc votul. Sper că am ales bine. Vrem o schimbare în ceea ce priveşte comuna Giarmata. Sper să vină o minte mai tânără, mai iluminată şi să facă ceva pentru tineretul din ziua de azi. Vrem să fie şi la noi ca afară", a declarat onel-Valentin Szoboszlai.

Vă mai recomandăm:

VIDEO/UPDATE  Sat luat cu asalt de flotanţi. Buletine de vot, tipărite de urgenţă şi trimise cu avionul la Timişoara

VIDEO Urnă mobilă pentru bolnavii cu COVID-19. Reprezentantul secţiei de votare, îmbrăcat în echipament special

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările