Calvarul fetelor vândute pe 300 de lei de propria mamă traficanţilor de carne vie. Una dintre ele avea 7 ani

Calvarul fetelor vândute pe 300 de lei de propria mamă traficanţilor de carne vie. Una dintre ele avea 7 ani

Procurorii DIICOT au descoperit un caz şocant în judeţul Timiş FOTO Shutterstock

Detalii cumplite ies la iveală dintr-o anchetă DIICOT care vizează o grupare de traficanţi de minori. Potrivit DIICOT o fată de 16 ani şi sora ei de şapte ani au fost abuzate sexual după ce au fost vândute traficanţilor de propria lor mamă.

Procurorii DIICOT au descins miercuri dimineaţa la şapte adrese într-un dosar de trafic de minori şi act sexual cu un minor. Potrivit procurorilor, gruparea anchetată este acuzată că a traficat şi abuzat două surori de 16 şi 7 ani. Ancheta a scos la iveală faptul că fata de 16 ani, provenită dintr-o familie dezorganizată, monoparentală, a fost racolată şi exploatată de traficanţi. Ulterior, mama fetei le-a vândut-o traficanţilor şi pe fiica ei de 7 ani, abuzată sexual la rândul ei.

Potrivit DIICOT, după ce a fost racolată de traficanţi, pentru care i-ar fi plătit mamei 300 de lei, fata de 16 ani a fost cazată în locuinţa unuia dintre proxeneţi şi vândută mai multor bărbaţi din localitatea Uivar.

Victima minoră a fost adăpostită în această locuinţă timp de două săptămâni, în care cei doi au exploatat-o sexual şi au plasat-o la diferiţi clienţi, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceştia, în schimbul unor sume de bani pe care şi le-au însuşit în totalitate. Ulterior, cei doi au hotărât să-şi dezvolte afacerea şi să o plaseze pe victima minoră în alt oraş, unde să racoleze clienţii prin anunţuri sexuale postate în ziare locale şi pe diferite site-uri de profil. Astfel, cei doi au transportat-o pe victimă în oraşul Bistriţa. În prealabil, victima a fost fotografiată în diferite ipostaze pornografice, în vederea promovării unor viitoare anunţuri sexual”, arată DIICOT.

Potrivit procurorilor, în Bistriţa, fata de 16 ani a ajuns să aibă şi câte 30 de clienţi pe zi, toţi banii obţinuţi revenindu-le proxeneţilor. DIICOT arată că fata a fost salvată din mâna traficanţilor de carne vie de un client căruia i s-a făcut milă de fată. „După o perioadă, victima nu a mai rezistat fizic şi psihic şi s-a destăinuit unui client, căruia i-a povestit calvarul prin care trecea, iar acestuia i s-a făcut milă de ea, ajutând-o să fugă din hotel. Victima a fost adăpostită la locuinţa martorului, de unde a fost preluată de către mama sa”, arată procurorii DIICOT, care vor duce la audieri 10 persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: