Calitatea serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilităţi, analizată la Timişoara

Calitatea serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilităţi, analizată la Timişoara

FOTO: www.pentruvoi.ro

Federaţia ONPHR (Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România) şi Fundaţia "Pentru Voi" vor organiza conferinţa regională "Calitatea în serviciile sociale pentru persoane cu dizabilităţi: provocări, oportunităţi şi modele europene", luni, 2 aprilie, de la ora 10.00, în sala de consiliu a Primăriei Timişoara.

Evenimentul face parte din proiectul "Înfiinţarea unei reţele de centre de excelenţă în furnizarea serviciilor de reabilitare şi integrare profesională pentru persoane cu dizabilităţi, ca grup vulnerabil pe piaţa muncii", cofinanţat din Fondul Social European.

La eveniment vor participa specialişti din ţară şi străinătate, reprezentanţi ai ONG-urilor şi persoane cu dizabilităţi care vor discuta despre cerinţele Uniunii Europene privind calitatea serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilităţi, provocari curente în mediul social din România. În plus, se va prezenta, din partea partenerului transnaţional implicat în proiect, standardul european Equass în ceea ce priveşte certificarea calităţii pentru servicii destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: