“Călcătorul” de riduri le oferă timişorencelor tinereţe fără bătrâneţe

Un aparat minune adus din Ungaria face furori printre timişorencele dormice să rămână veşnic tinere, dar şi printre bărbaţii cu calviţie. Timişoreanca Laszlo Estera spune că femeile scot din buzunar cei 250 de euro cât costă aparatul, fără nici o rezervă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Călcătorul" de riduri este un aparat care nu poate lipsi din casa timişorenilor. Sau cel puţin aşa susţine Estera Laszlo, o timişoreancă de origine maghiară care a adus recent sistemul inovator în urbea de pe Bega. "Călcătorul funcţionează pe bază de curent galvanic, similar celor folosite de marile centre de estetică, care este la îndemâna oricui. Împreună cu un set de crème speciale, acesta face minuni. Tenul devine mult mai luminos, iar ridurile încep să se estompeze uşor la doar zece minute după folosire. Este nevoie, desigur, de un tratament de cel puţin şase luni ca acestea să dispară, însă efectele sunt garantate", a spus timişoreanca.


Tratament anti-chelie


Estera Laszlo susţine că aparatul este util nu numai femeilor care vor să aibă un "ten de bebeluş", ci şi bărbaţilor care au probleme cu podoaba capilară. "Are un capăt special pentru tratarea calviţiei. Curentul galvanic, împreună cu gelurile speciale, stopează căderea părului. Preţul unui aparat este de 240 de euro, iar gelurile speciale aproximativ 10 euro pe săptămână", a explicat Estera Laszlo. În ceea ce priveşte numărul celor care îşi cumpără "călcătorul" de riduri, comercianta spune că acesta creşte tot mai mult şi că, spre deosebire de unguroaice, timişorencele sunt mult mai atente la propria imagine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările