Cadou pentru cei mici: Magicianul timişorean de la „Românii au talent” promite un spectacol de iluzionism de Ziua Copilului

Cadou pentru cei mici: Magicianul timişorean de la „Românii au talent” promite un spectacol de iluzionism de Ziua Copilului

Magicianul Lorenzo Cristian va distra copiii de ziua lor

Cel mai apreciat magician-iluzionist din România, timişoreanul Lorenzo Cristian promite un show de zile mari pentru copii, la Timişoara. Magic-Fest anunţă un show cu apariţii, dispariţii şi levitaţii, de Ziua Copilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Wow Events", cunoscut pentru cel mai cunoscut concurs de bancuri din Timişoara - Banc Fest - îşi propune să dezvolte evenimente proprii în Timişoara, păstrând acelaşi spirit sănătos. Prin urmare, timişorenii, cu mic şi mare, sunt aşteptaţi la un alt eveniment marca "Wow Events".

Dispariţii şi apariţii pentru cei mici

Magic-Fest se anunţă a fi un spectacol de magie si iluzionism, cu cel mai apreciat magician-iluzionist din România, Lorenzo-Cristian. Spectacolele vor avea loc de Ziua Copilului, 1 iunie, la Casa de Cultura a Studenţilor din Timişoara. Cei vizaţi pentru acest spectacol sunt copii între 4-14 ani. Vor avea loc trei spectacole cu începere de la orele: 9:00, 11:00 şi 13:00. Preţul unui bilet este de 10 Lei. În cadrul show-urilor, cei mici vor fi impresionaţi cu momente complexe care includ apariţii, dispariţii, levitaţii şi multe alte surprize, fiind desfăşurate pe o scena de teatru.

VIDEO Povestea lui Lorenzo, fost stripper în Spania care a impresionat la „Românii au talent" printr-un număr inedit de magie
"Este vorba de prima apariţie de asemenea amploare a magicianului care a impresionat o ţară întreagă la concursul naţional "Românii au talent", au precizat organizatorii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările