Bucurie la sediul USR-PLUS din Timişoara. “Românii au spus:Ajunge! Românii vor să scape de penali, de hoţie”

Bucurie la sediul USR-PLUS din Timişoara. “Românii au spus:Ajunge! Românii vor să scape de penali, de hoţie”

Sediul USR din Timişoara FOTO Tion.ro

Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, a mulţumit alegătorilor care au votat şi şi-au pus încrederea într-un partid tânăr.

Reprezentanţii USR-PLUS au primit cu bucurie vestea că alianţa lor se află pe locul trei în preferinţele românilor, după PNL şi PSD.
 
”Mulţumim oamenilor, mulţumim delegaţilor noştri, mulţumim celor care ne-au votat şi care şi-au pus încrederea în noi. Toată ziua am umblat pe la secţii. E greu să îmi controlez emoţiile.  Cel puţin eu şi colegii mei nu am mai văzut o aşa o implicare a oamenilor. Românii au mers la vot cu speranţa. Ne-am întrebat în ultimele luni dacă România este pregătită de schimbare. Noi credem că românii vor schimbare.  Românii au spus: spus Ajunge! Românii vor să scape de penali, de hoţie. Românii vor politicieni care să-i asculte. Rezultatul acestei seri este rodul a mai bine de trei ani de muncă”, a spus Cristian Moş, preşedintele USR Timiş. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: