Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a intrat în politică. Este preşedintele Organizaţiei de femei a UNPR Timiş

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a intrat în politică. Este preşedintele Organizaţiei de femei a UNPR Timiş

Brighite Sfăt şi Ilie Năstase

Brigitte Sfăt l-a urmat pe soţul ei, fostul mare tenismen Ilie Năstase, în UNPR. Timişoreanca a devenit preşedintele interimar al organizaţiei de femei pe judeţul Timiş.

Brigitte Sfăt a fost numită şefa organizaţiei de femei din UNPR Timiş, loc rămas vacant după ce Ileana Turdeşan a fost numită şef în cadrul Comisariatului regional pentru Protecţia Consumatorului. Sfăt este preşedinte interimar, pentru că următorul congres al partidului, care se ţine din patru în patru ani, va avea loc de abia în 2016. 
 
„Eu am spus că în partidul nostru poate să vină oricine. Suntem un partid deschis. Senatorul Ilie Năstase s-a înscris în UNPR în urmă cu două săptămâni. Soţia a dorit să îl urmeze şi să vină în UNPR. Fiind timişoreancă, având părinţii şi copilul aici, stând mai mult pe aici, a spus că ar vrea să lucreze la nivelul organizaţiei din Timiş. Funcţia de preşedinte a organizaţiei de femei a fost vacantă. Odată cu această numire, Brigitte devine şi vicepreşedinte în Biroul Organizaţiei Naţionale de femei al UNPR, tot interimar”, a declarat Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.
 
Ion Răducanu spune că a avut o discuţie cu Brigitte Sfăt şi i-a trasat deja câteva sarcini pe care fosta vedetă Playboy le va avea de rezolvat. „Ştiţi că până în 2016 vrem ca UNPR să aibă un milion de membri la nivel naţional. Toţi avem sarcini, iar Brigitte ştie ce are de făcut. Nimeni nu s-a bătut pe funcţia ei, dar nici nu a fost impusă. Aici e şi de lucru. Nu pot să spun că va fi un politican bun. Nu pot să spun nici despre mine că sunt politician. Am intrat în UNPR să dau o mână de ajutor, să schimbăm ceva. Ilie Năstase este un nume important pentru noi. Mai trebuie să o luăm pe Nadia şi pe Hagi, pentru a reface trioul de aur. În rândurile partidului se mai află Anghel Iordănescu şi Rică Răducanu”, a mai spus Ion Răducanu.
 
Brigitte a intrat în atenţia presei cu viaţa ei agitată. Fost top-model în anii '90, a devenit soţia omului de afaceri Octavian Sfăt, fost patron al discotecii Discoland din Timişoara. Tavi Sfăt a murit, însă, în 2003, în urma unui infarct, iar afacerile au rămas pe mâna soţiei. Brigitte a ajuns în închisoare, fiind acuzată pentru lipsire de libertate şi tâlhărie, iar în 2007 s-a căsătorit cu interlopul Ovidiu Torj. A urmat un divorţ cu scandal, relaţia cu Ilie Năstase şi apoi căsătoria cu fostul tenismen, în 2013.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: