UPDATE Bătaie în trafic, oprită de „mascaţi”. Au fost reţinuţi 11 bătăuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O timişoreancă a filmat intervenţia trupelor speciale ale Poliţiei
O timişoreancă a filmat intervenţia trupelor speciale ale Poliţiei

O încăierare în trafic la care au participat mai multe persoane a fost oprită de trupele speciale ale Poliţiei, aflate în zonă.

UPDATE: Ancheta Poliţiei a scos la iveală că la încăierarea din noaptea de luni spre marţi au participat 13 persoane, dintre care 11 au fost reţinute. 

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 23.00, la intersecţia străzilor Simion Bărnuţiu şi Gheorghe Adam din Timişoara. Potrivit Poliţiei, între mai multe persoane a avut loc o altercaţie, iar poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale, aflaţi în zonă, au intervenit.

„În zonă se aflau luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş care au intervenit pentru aplanarea conflictului şi imobilizarea persoanelor implicate. 10 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Timişoara în vederea audierilor, iar un bărbat se află la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunţat Poliţia Timiş.

Potrivit Poliţiei, în urma scandalului a fost deschis dosar penal pentru  încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au fost date amenzi de 40.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală cât şi pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Vă mai recomandăm:

Cel mai controversat caz al Poliţiei Române de după Revoluţie. Oficial, presupusul criminal s-a sinucis, neoficial a fost executat de poliţişti
 

BMW de 23.000 de euro, incendiat pentru că „a sosit momentul unui conflict pe piaţa contrabandei cu ţigări”

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite