Bătaie cu scaune pe o terasă de lângă restaurantul McDonald’s din centrul Timişoarei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal pe o terasă din centrul oraşului FOTO captură video
Scandal pe o terasă din centrul oraşului FOTO captură video

Mai multe persoane au fost implicate aseară, în jurul orei 23.00, într-un scandal pe o terasă de lângă restaurantul McDonald’s.

Scandal în Piaţa Victoriei, marţi seara. Totul a început după un schimb de replici între două familii de rromi, care se aflau pe o terasă aflată lângă restaurantul McDonald's din centrul Timişoarei. Au început apoi să zboară scaunele, s-au spart sticle şi pahare.  

Ceilalţi clienţi de pe terasă au fost nevoiţi să fugă de pe terasă.  

În scurt timp, la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii şi jandarmii, care au identificat trei persoane cu vârste între 30 şi 40 de ani, care au participat la scandal.  

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Poliţiştii au aflat că între cele două familii există de mult timp neînţelegeri, aceştia locuind în Belgia şi se aflau în vacanţă la Timişoara.  
 

„Scaune care zboară prin aer, sticle şi pahare sparte, urlete şi bătăi între două familii de vreo 60 de ţigani… Am avut cea mai de cacao seară în Piaţă Victoriei… Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun. Asta-i capitală culturală europeană?! Asta-i Timişoara mea?! Poliţia se uită la meci probabil, venit exact la momentul potrivit, când piaţa era deja pustie!”, a relatat pe Facebook o femei care a asistat la scandal.


Sursa video: Tion.ro.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite