Primele declaraţii ale bărbatului care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei. Ce le-a spus anchetatorilor Marcel Lepa

Primele declaraţii ale bărbatului care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei. Ce le-a spus anchetatorilor Marcel Lepa

Marcel Lepa este dus de poli'i;tii de la trupele speciale FOTO Pressalert.ro

Ionel Marcel Lepa a fost adudiat astăzi de procurorii din Timişoara. Acesta şi-a recunoscut şi a spus că regretă că l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au audiat, vineri, pe Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei. 
 
Lepa a recunoscut ca l-a ucis pe politist, însă a spus că nu a intenţionat să-l omoare, că a ţintit la picioare, dar arma s-a descărcat în pieptul şi gâtul poliţistului. De asemenea, a spus că a fugit pentru că s-a speriat.
 
Ionel Lepa a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
 
Lepa este încarcerat la Penitenciarul Timişoara pentru că are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi opt luni şi jumătate pentru tâlhărie, motiv pentru care a şi fost dat în urmărire internaţională. 
 
 
 
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: