Bărbaţii care le distrează pe timişorence în weekend: Zdob şi Zdub şi Flamingo Boys

Bărbaţii care le distrează pe timişorence în weekend: Zdob şi Zdub şi Flamingo Boys

Muzicienii de la Zdob şi Zdub au plecat în turneul de promovare a piesei cu care vor participa la Eurovision

Iubitorii de fashion au parte de prezentări de modă în cadrul Salonul Industriei Uşoare, care se desfăşoară până duminică, la CRAFT.

Sfârşitul de săptămână aduce o serie de evenimente în care timişorenii se vor putea relaxa. În această seară, iubitorii hardcore-ului moldovean au parte de un concert cu Zdob şi Zdub, în clubul Fratelli. Muzicienii de peste Prut au plecat în turneul de promovare a piesei cu care vor reprezenta Republica Moldova în finala concursul Eurovision, care va fi găzduit în data de 12 mai, de Germania. Zdob şi Zdub a reprezentat Moldova la Eurovision şi în 2005, când melodia „Boonika bate doba” s-a clasat pe locul şase. Anul acesta, Zdob şi Zdub interpretează, la Dusseldorf, piesa „So Lucky”. Ei vor urca pe scenă în aceeaşi seară cu reprezentanţii României, Hotel FM.


Tot astăzi, în clubul Setup va avea loc un concert susţinut de Subcarpaţi. Este vorba de noul proiect al lui Marius Alexe „Bean”, solistului trupei Şuie Paparude. Acesta l-a înlocuit în trupă pe Junkyard, în 2009. Subcarpaţi oferă un mix de hip-hop folcloric, care a fost bine primit de fani.


Salonul Industriei Uşoare


Sâmbătă, femeile vor avea parte de o seară incendiară în clubul Heaven, unde vin să danseze cei de la Flamingo Boys. Cei cu gusturi mai alese pot merge în seara aceasta la Nabucco, la Opera Română, iar duminică, la piesa „Livada de Vişini”, la Teatrul Maghiar „Csiky Gergely”. Ambele spectacole încep de la ora 19.00.Pasionaţii de cumpărături pot trece pe la Centrul Regional de Afaceri, unde, până duminică, se desfăşoară Salonul Industriei Uşoare. Aici, timişorenii pot găsi o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte, încălţăminte, până la accesorii şi cosmetice, oferite de firme din toată ţara.


Hip-Hop
În clubul Setup va avea loc un concert susţinut de Subcarpaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările