VIDEO Bărbatul găsit de o fetiţă de clasa întâi în baia fetelor a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a intrat în baia fetelor a fost surpsins de o cameră de supraveghere de pe holul şcolii
Bărbatul care a intrat în baia fetelor a fost surpsins de o cameră de supraveghere de pe holul şcolii

Poliţiştii din Timişau reţinut un bărbat care a intrat în baia fetelor de la Liceul de Artă „Ion Vidu“, din Timişoara. Alarma a fost dată de o fetiţă de clasa întâi care şi-a cerut voie în timpul orei să meargă până la baie.

UPDATE Tânărul a recunoscut că a intrat în baia fetelor, unde ar fi agresat o elevă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie supus unui control psihologic pentru a se vedea dacă a avut sau nu disccernământ.

UPDATE Bărbatul care apare în înregistrările de la Liceul de Artă s-a prezentat la Secţia 2 de Poliţie. După audieri, tânărul a fost reţinut. 

Este vorba de un tânăr de 29 de ani, anunţă poliţiştii timişoreni. „Cu privire la evenimentul ce a avut loc în cursul zilei de ieri, prin care poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din Timişoara, ulterior stabilindu-se că ar fi intrat în contact cu o fetiţă de clasa I, vă aducem la cunoştinţă că un bărbat de 29 de ani s-a prezentat la Secţia 2 de politie”, a transmis IPJ Timiş.

....

O fetiţă din clasa întâi a Liceului de Artă Ion Vidu şi-a anunţat învăţătoarea că luni dimineaţa, când şi-a cerut voie să meargă la toaletă, a văzut în baie „un hoţ”. „După prima oră de curs, învăţătoarea de la clasa întâi a venit la doamna director şi a povestit că o fetiţă care şi-a cerut la toaletă în timpul orei de curs ar fi avut un incident, în punctul sanitar, în faţa căruia ar fi fost un individ necunoscut numit de copil un hoţ”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

Pe camerele de supraveghere de pe holul şcolii se vede cum bărbatul se plimbă pe hol şi apoi intră în baie. Potrivit stirileprotv.ro, fetiţa i-ar fi spus unei poliţiste, după ce s-a împrietenit cu ea, că bărbatul era dezbrăcat în baia fetelor. Poliţia a deschis o anchetă şi îl caută acum pe bărbat pentru a-l identifica.



 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite