„Balada lui Dragnea“ a devenit virală pe Facebook: „Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?“ VIDEO

„Balada lui Dragnea“ a devenit virală pe Facebook: „Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?“ VIDEO

Marilena Mihailescu FOTO Arhivă personală

Timişoreanca Marilena Mihailescu a compus un cântec dedicat şefului PSD, Liviu Dragnea. Piesa a devenit în câteva ore virală.

Marilena Mihailescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a compus o piesă în ton cu vremurile pe care le trăim. A intitulat-o „Balada lui Dragnea: <Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?>”. 

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu.

Melodia postată pe pagina de Facebook a Marilenei, a devenit virală. În câteva ore a avut parte de peste 21.000 de vizualizări, cât şi sute de like-uri şi distribuiri.

Marilena Mihailescu nu are studii muzicale, însă cântă în formaţia unei biserici baptiste din Timişoara. Tânăra susţine că are de gând să se apuce să studieze serios muzica. 

Marilena Mihailescu nu a exclus posibilitatea să îşi facă apariţia la mitingul anunţat mâinea seara, în Piaţa Victoriei din Timişoara, cu chitara, urmând să cânte "Balada lui Dragnea", alături de cei nemulţumiţi de ordonanţa „Guvernului Grindeanu” privind graţierea infractorilor şi modificarea Codului Penal.

CITEŞTE ŞI:
 

Balada pentru Dragnea, cântată de o tânără din Timişoara, a cucerit România: 600.000 de vizualizări. „Mă gândeam iniţial să şterg filmarea“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările